Mario

MarioIk heb altijd mijn nieuwsgierigheid gevolgd en ben een verbeteraar. Een verbeteraar van de ICT functionaliteit binnen organisaties, de geadviseerde concepten, mijn adviesvaardigheden, de organisatie waarin ik werkzaam was, de mensen waarmee ik werkte enzovoort.

In 1997 werd mij mijn eerste managementfunctie toevertrouwd en al snel mocht ik ervaren dat de kennis die ik had opgedaan niet behulpzaam was bij het aansturen van mensen. Mensen dát laten doen wat ze motiveert in overeenstemming met de doelstellingen van de organisatie is een ander vak en vereist andere vaardigheden.

Ik heb vele managementtrainingen en -opleidingen gevolgd. Terugkijkend vind ik dat managen lijkt op zingen. De kennis kan slechts worden toegepast als je het combineert met je persoonlijkheid, met wat bij je past. Managen kan in mijn optiek alleen vanuit authenticiteit.

Mijn aanhoudende nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt en belemmert, was het motief dat ik in 2009 de post HBO opleiding tot coach ben gestart. En jaar later ontving ik mijn diploma en ben PerspectieK gestart. PerspectieK is jouw persoonlijk perspectief. Mijn werkzaamheden hebben zich gevormd naar de vraag en mijn passie. Ik coach mensen binnen alle soorten organisatie maar wordt in toenemende mate gevraagd om binnen ICT organisaties te coachen en te begeleiden.

 


Vaardigheden

projectmanager

consultant

Coach

interimmanager

collega