Get a Job café Zwolle

Op 28 mei om 19.00 uur organiseren IJsselcoaches, een samenwerkingsverband van coaches waarvan ik deel uitmaak, in locatie Oostergo het tweede Get a Job café. In een ontspannen setting worden, onder het genot van een hapje en drankje, de deelnemers volgens een beproefd concept in drie rondes van elk 45 minuten gecoacht. Je kiest als deelnemer zelf, per ronde, een tafel met daaraan een beroepscoach. Er mogen maximaal 3 deelnemers per tafel aanschuiven.

In de eerste ronde gaan we op zoek naar jouw talenten. Ben je bewust van jouw talenten? Talenten zijn voor jou als eigenaar nauwelijks herkenbaar, evenals ontbrekende vaardigheden. Juist in interactie kun je er bewust van worden als bijvoorbeeld de coach of andere deelnemers je enthousiasme zien toenemen als je vertelt wat je vroeger het liefst deed. Of misschien iets waar mensen je over complimenteren maar wat je wegwuift. Denk vast eens na!

In de tweede ronde gaan we dromen met je talenten. Wat zou je er het liefst mee willen doen. Uit ervaring weten we dat dit een moeilijke ronde is omdat de deelnemers gevraagd wordt om zonder belemmeringen hier over te denken. In dromen kan immers alles en de meeste belemmeringen zijn ingebeeld.

In de derde ronde worden we concreet. Je bent je beter bewust geworden van je kwaliteiten en wat je er mee zou willen doen. Hoe ga je dat inzetten? Wat is morgen je eerste stap die je kunt doen? Wat of wie heb je daar voor nodig? Wat zou je belemmeren? Wat kun je doen om dit te voorkomen? Wat kunnen wij of andere deelnemers voor je doen?

De avond dient geen commercieel belang. Er wordt wel een bijdrage voor zaalhuur en consumpties gevraagd van € 17,50 per deelnemer. Behalve dat deelnemers deze avond positief in beweging worden gezet, zal de avond vooral bijzonder zijn omdat men het café nuchterder verlaat, dan dat men gekomen is. Bovendien is deze nuttige en leuke avond een legitieme reden om de kroeg in te gaan en tegelijkertijd een UWV taak voor Mijn Werkmap te halen. Onze doelgroep bestaat deze keer uit mensen rond de leeftijd van 45 jaar en ouder. Ben je dus 40 jaar, dan is deelname geen probleem.

Informatie en inschrijven:

  1. Krant de Stentor Artikel 13 mei 2013
  2. Blog: Stop met Solliciteren
  3. Blog: Mooie ervaring rijker Get a Job café
  4. Blog: Wie kan er nog dromen?
  5. Informatie op site Manyways coaching
  6. Aanmelden Get a Job café 28 mei.
  7. Krant De Peperbus